Поблизу столиці Іраку стався теракт: більше десятка жертв
Категорія
Світ
Дата публікації

Поблизу столиці Іраку стався теракт: більше десятка жертв

Поблизу столиці Іраку стався теракт: більше десятка жертв

У вівторок, 28 червня, поруч з мечеттю в Абу-Грейб, приблизно в 15 милях на захід від столиці Іраку Багдада, смертник в жилеті з вибухівкою скоїв теракт, в результаті якого загинули щонайменше 12 осіб і 32 були поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
За даними іракських чиновників, віруючі зібралися в мечеті переважно сунітського регіону, щоб помолитися після завершення посту під час священного місяця Рамадан.
Відповідальність за напад поки не взяло на себе жодне терористичне угрупування. Однак раніше ісламісти закликали своїх прихильників до активізації нападів під час Рамадану. Ця атака стала першою в околицях Багдада після оголошення владою про перемогу над бойовиками угруповання ІДІЛ в Фаллуджі.
Раніше повідомлялося, що  в ізраїльському місті Тель-Авів стався теракт, в результаті якого загинули чотири людини і ще шістнадцять були поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?