Лист Ердогана Путіну: Туреччина зробила нову гучну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Лист Ердогана Путіну: Туреччина зробила нову гучну заяву

Лист Ердогана Путіну: Туреччина зробила нову гучну заяву
Джерело:  РБК Україна

Після  листа президента Реджепа Ердогана російському лідерові Володимиру Путіну, прем'єр-міністр Туреччини Бінали Йилдирим заявив, що днями має відбутися телефонна розмова між главами двох країн з приводу врегулювання двосторонніх відносин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  РБК-Україна.
В інтерв'ю турецькому телеканалу TRT прем'єр Туреччини заявив про готовність його країни виплатити компенсацію за збитий в минулому році російський бомбардувальник Су-24. За його словами, необхідно покласти край безглуздому протистоянню. Бінали Йилдирим розповів, що 29 або 30 червня має відбутися телефонна розмова між президентами Реджепом Ердоганом і Володимиром Путіним з приводу врегулювання двосторонніх відносин.
Нагадаємо,  прес-секретар президента Туреччини заявив, що Реджеп Ердоган направив Путіну лист, щоб відновити дружні відносини з Росією, а також співробітництво у врегулюванні регіональних криз і спільній боротьбі з тероризмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?