День Конституції України: Гройсман розповів про джерело натхнення
Категорія
Політика
Дата публікації

День Конституції України: Гройсман розповів про джерело натхнення

День Конституції України: Гройсман розповів про джерело натхнення

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман

 привітав громадян України з Днем Конституції, розповівши, що джерелом натхнення повинна бути та віра в майбутнє, яка наповнювала серця українців 20 років тому.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави уряду.


"Вітаю всіх українців з Днем Конституції, святом, яке пов'язано з основами основ нашої державності. Минуло 20 років від того дня, коли молода незалежна українська держава отримала свою Конституцію. У тій гордості за Україну і вірі в її майбутнє, яка сповняла серця українців у той історичний момент, ми повинні черпати натхнення і понині. Натхнення будувати і захищати нашу Україну як суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу (стаття 1 Конституції України)", - написав прем'єр.


Раніше

прем'єр-міністр України Володимир Гройсман взяв участь в церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата в Києві з нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?