Порошенко прокоментував лист Ердогана Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко прокоментував лист Ердогана Путіну

Порошенко прокоментував лист Ердогана Путіну
Джерело:  interfax.com.ua

Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з президентом  Туреччини Реджепом Ердоганом, який відправив російському лідерові Володимиру Путіну лист з вибаченнями за збитий восени 2015 року літак РФ Су-24.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Перед цим у нас відбулася телефонна розмова з Реджепом Ердоганом за ініціативою президента Туреччини, ми домовилися, що всі наші проекти, які існують, будуть продовжені і розширені", - розповів Порошенко журналістам у Брюсселі.
Глава держави додав, що Туреччина залишається стратегічним партнером України, а Україна - стратегічним партнером Туреччини.
Коментуючи інформацію ЗМІ про те, що Ердоган нібито вибачився перед керівництвом Росії за збитий Су-24, Порошенко сказав: "Наскільки я прочитав це повідомлення, йшлося про співчуття родині загиблого, і я вважаю, що це - абсолютно зрозуміла позиція президента Туреччини".
Раніше  прем'єр-міністр Туреччини Бінали Йилдирим заявив, що днями має відбутися телефонна розмова між президентами Туреччини та Росії з приводу врегулювання двосторонніх відносин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?