Компромісу бути не може: бойовики ДНР зробили гучну заяву про вибори
Категорія
Україна
Дата публікації

Компромісу бути не може: бойовики ДНР зробили гучну заяву про вибори

Компромісу бути не може: бойовики ДНР зробили гучну заяву про вибори
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ДНР заявили, що  місцеві вибори на окупованій території Донбасу  повинні пройти за мажоритарною системою, а в питанні участі українських партій "компромісу бути не може".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.


"Щодо моделі виборів - може бути використана тільки мажоритарна виборча система, а самі вибори повинні пройти за стандартами БДІПЛ ОБСЕ", - сказала глава так званого "МЗС ДНР" Наталія Ніконорова.
За її словами, адміністрування "має відбуватися прозоро, чесно і тими виборчими комісіями, яким довіряє насамперед місцеве населення".
Представник бойовиків ДНР також зазначила, що в питаннях участі на виборах українських партій, відновлення мовлення українських каналів "компромісу бути не може".
"Ми не можемо допустити до участі тих, хто відкрито закликав до знищення нашого народу, тих, хто руйнує нашу інфраструктуру і вбиває наших рідних і близьких", - додала вона.
Нагадаємо, раніше  канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що проведення виборів в окупованих районах Донбасу в умовах безперервних обстрілів, абсолютно неможливе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?