Ввічливо послали: "делегацію" бойовиків ДНР-ЛНР не прийняли в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Ввічливо послали: "делегацію" бойовиків ДНР-ЛНР не прийняли в Криму

Ввічливо послали: "делегацію" бойовиків ДНР-ЛНР не прийняли в Криму
Джерело:  Комерсант

Представникам так званих ДНР і ЛНР відмовили в участі в молодіжному форумі "Таврида" в  окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комерсант.


Директор фонду "Острів Крим" Микита Томілін розповів виданню, що відмова пускати "делегацію" так званих ДНР і ЛНР на форум пояснили високим конкурсом.
"Вони пройшли відбірковий тур, готувалися до поїздки, а міністерства молоді республік навіть були готові оплатити їм транспортні витрати, але від організаторів несподівано прийшов лист, що через величезний наплив учасників партнери форуму провели якийсь додатковий конкурс, який хлопці з ЛДНР не пройшли", - сказав він.
Томілін додав, що, аналогічні відмови прийшли і всім потенційним учасникам форуму з Придністров'я. За його словами, "це не перша подібна історія".
Тим, хто отримав відмову неофіційно роз'яснили, що деякі партнери "Тавриди" не хочуть "бачити серед учасників людей з самопроголошених республік". Дві співрозмовниці видання, яким відмовили в участі, розповіли, що в "міністерстві молоді" так званої ДНР їх попросили не давати ніяких коментарів з цього приводу журналістам.
Молодіжний форум "Таврида" почав проводиться в Криму з 2014 року, після анексії півострова Росією, з ініціативи президента РФ Володимира Путіна.
Раніше повідомлялося, що  бойовики так званої ДНР заявили, що місцеві вибори на окупованій території Донбасу повинні пройти за мажоритарною системою, а в питанні участі українських партій "компромісу бути не може".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?