Смілива ведуча назвала дії влади Росії скотством: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива ведуча назвала дії влади Росії скотством: опубліковано відео

Смілива ведуча назвала дії влади Росії скотством: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Смілива російська ведуча Марія Лондон, кажучи про  трагедію в Карелії, де 18 червня на Сямозері потонули діти, розкритикувала російську владу, назвавши її дії скотством.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"Про те, що сталося на Сямозері страшно говорити, ще страшніше про це думати. Страшно, але треба. І думати, і говорити, адже ця трагедія не виняток, у нас це практично норма. Кожен день в Росії гинуть діти тому, що хтось за хабар виграв тендер на дитячий відпочинок, отримавши десятки державних мільйонів. Тому, що хтось вкрав гроші, виділені на ліки та лікування важко хворих малюків. Дитячих хоспісів в країні одиниці, грошей на них немає. Але на гуманітарну допомогу іншим державам по засіках нашкребли", - говорить Лондон.
Телеведуча заявила, що діти в Росії вмирають і тому, що Держдума прийняла так званий "закон негідників", або "Закон Діми Яковлєва".
"Сотні хворих, нікому не потрібних дітей позбавили єдиної можливості жити і стати повноцінними людьми. Тепер вони заживо гниють в будинках інвалідів. Усе найкраще дітям? Як, наприклад, парк-готель" Сямозеро"? Це вже не цинізм, це свинство", - додала вона.


Нагадаємо, 18 червня, учасники походу потрапили в шторм на Сямозері - в трьох човнах перебували 47 дітей і четверо інструкторів. Два човни перекинулися і затонули, загинули 14 дітей.
Раніше повідомлялося, що  уповноважений при президенті РФ з прав дитини Павло Астахов, який ставив дівчинці, яка вціліла у катастрофі на Сямозері в Карелії питання "як поплавали", запропонував відправити 33 дітей, що вижили на Чорне море в супроводі батьків і психологів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?