Полон загону бойовиків ДНР: в СБУ розповіли подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Полон загону бойовиків ДНР: в СБУ розповіли подробиці

Полон загону бойовиків ДНР: в СБУ розповіли подробиці
Джерело:  online.ua

Радник глави СБУ Юрій Тандіт заявив, що  бійці Збройних сил України в районі Широкино Донецької області взяли в полон 8 бойовиків ДНР, які вели розвідувальну діяльність на підконтрольній Україні території.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112-Україна.
"Зараз з ними ведеться певна робота. Це представники ДНР, це молоді хлопці, які дійсно знаходилися там зі зброєю в руках, в тому числі і з сучасним російським зброєю. Ті відомості, які вони дали, оброблялися, і зараз ми бачимо, що вони говорили неправду. Дещо робиться нами, щоб з'ясувати. Ця легенда відпрацьована нами, і вона не підтверджується. Була інформація, що нібито вони призивалися цієї весни, але не все є правдою, ми будемо ними займатися", - сказав Тандіт.
Він зазначив, що в ході затримання спочатку не застосовувалася сила, а було запропоновано скласти зброю, але двоє бойовиків відмовилися це робити.
"Наша розвідка в рамках чинного законодавства надавала захисний опір, тобто ми не нападали перші. Були знищені 3 людини та 8 були затримані", - додав представник СБУ.
Раніше повідомлялося, що представник так званої ДНР в Тристоронній контактній групі Денис Пушилін заявив, що бойовики будуть вести переговори з українською стороною про обмін полоненими після прийняття Верховною Радою закону про амністію сепаратистам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?