Соцмережі вразило пропутінське інтерв'ю відомого музиканта
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі вразило пропутінське інтерв'ю відомого музиканта

Соцмережі вразило пропутінське інтерв'ю відомого музиканта

Відомий російський музикант, лідер групи "Нещасний випадок" Олексій Кортнєв несподівано підтримав стеження за громадянами, прописане в  "антитерористичному" пакеті законів Ярової-Озерова, а також схвалив жорсткі заходи, на які готова піти влада в Росії для підтримки цілісності країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.
"Весь світ зараз наляканий тим, що відбувається навколо. Це ж жахливий розпал тероризму! Ці судомні заходи, які йдуть врозріз з Конституцією, співзвучні тому, що відбувається в усьому світі. І на страшні відступи від демократичних свобод йдуть практично всі країни. Це жахливо. Це дуже гидко. Але, на жаль, це необхідно", - сказав Кортнєв в інтерв'ю виданню 66.ru.
Крім того, він прокоментував вихід Великобританії з Євросоюзу, звинувативши при цьому США в тому, що вони гноблять Росію.
"Не Євросоюз нас гнобить, а Америка, це ж абсолютно очевидно. Євросоюзу розрив відносин з Росією так само невигідний, як нам. Треба трохи на один крок далі дивитися", - сказав він.
Блогер Рустам Адагамов прокоментував заяву музиканта:


"З приводу інтерв'ю Кортнєва виданню 66.ru. Я подзвонив до них у редакцію, мені підтвердили, що все написане правда, у кореспондента є аудіозапис сказаного Кортнєвим. P.S. Хоча, краще б це було неправдою".
Користувачі соцмережі також здивовані такою пропутінською позицією Кортнєва, який раніше записав антивоєнну пісню "Я офігеваю, мама", що описує ситуацію в Росії.
Ольга Суслова: "Все таки ти або музикант, або політик, який розмірковує про геополітику, треба якось визначитися чи що ..."
ольга слобідська: "Вмерти... я не повірила, коли прочитала. Ось так люди і сходять з розуму".
Євген Єлісєєв: "Він же прямо протилежне говорив".

Galina Cukerman: "Спасибі, що Шевчук і Макаревич залишилися тими, хто усвідомлює свої дії .."
Зоя Леухіна: "Нещасний випадок ... Як ви яхту назвете, так вона і попливе..."
Раніше повідомлялося, що  російський співак Йосип Кобзон, який знову приїхав з візитом до окупованого Донецька, заспівав сепаратистам пісню про Україну-неньку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?