Путін похвалився успіхами армії і пообіцяв не зупинятися
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін похвалився успіхами армії і пообіцяв не зупинятися

Путін похвалився успіхами армії і пообіцяв не зупинятися
Джерело:  online.ua

Президент Россії Володимир Путін  має намір продовжувати зміцнювати й удосконалювати Збройні Сили РФ, які служать «вагомим аргументом проти будь-яких спроб провокацій, шантажу або тиску на Росію».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Як заявив Путін на прийомі на честь випускників вищих військових вузів, Москва буде виводити на новий рівень координацію з союзниками в сфері військової взаємодії.


"Сьогодні ми вирішуємо безліч масштабних загальнонаціональних завдань. Але найважливіше з них, безумовно, є зміцнення збройних сил. Сучасні, добре оснащені, мобільні армія і флот - це гарантія суверенітету і незалежності вітчизни, безпеки наших громадян. Це вагомий аргумент проти будь-яких спроб провокацій, шантажу або тиску на нашу країну", - заявив Путін.


За його словами, курс Росії на «модернізацію і вдосконалення збройних сил залишається незмінним».


«Те, що він був вірним і проводився ефективно, переконливо підтвердили і дії наших ВКС і Військово-морського флоту в Сирійській Арабській республіці», - упевнений Путін.


"Будемо і далі оптимізувати структуру і чисельність армії і флоту, виводити на новий рівень систему військового управління та координації частин, в тому числі нашу взаємодію з союзниками", - продовжив президент РФ.


"Продовжиться оснащення військ перспективними зразками озброєння і техніки. І саме таке завдання ставиться в держпрограмі озброєння на 2018-2025 роки, проект якої зараз розробляється. При цьому акцент буде зроблений на новітню високоточну зброю, на передову техніку і засоби зв'язку", - резюмував російський президент.


Як повідомляв ONLINE.UA,  донецький журналіст і блогер, очевидець початку війни 2014 року Денис Казанський вважає, що президент РФ Володимир Путін хотів влаштувати війну на Донбасі місцевими силами, з використанням лише диверсантів з Росії, але ці плани провалилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?