Путінський режисер таємниче захворів: в ЗМІ говорять про втечу з країни
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський режисер таємниче захворів: в ЗМІ говорять про втечу з країни

Путінський режисер таємниче захворів: в ЗМІ говорять про втечу з країни
Джерело:  online.ua

Російський режисер Микита Михалков, який у всьому підтримує політику президента РФ Володимира Путіна, не був присутній на відкритті Московського міжнародного кінофестивалю, і зникнення режисера може бути пов'язано з його втечею з Росії в зв'язку з обшуками в Російському авторському товаристві і затриманням його керівника Сергія Федотова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на URA.Ru.


«Микита Сергійович (Михалков - Ред.) вперше за весь час не з'явився на відкритті ММКФ. Це багатьом відразу здалося дуже дивним. Але пізніше стали говорити про те, що він захворів», - заявив співрозмовник агентства.


У той же час, за інформацією джерела видання, Михалков, ймовірно, міг отримати інформацію про прийдешні обшуки в РАО ще минулого тижня. Обговорюється також версія, що в даний час іменитий режисер перебуває за кордоном.


За даними ЗМІ, затриманий глава РАО Сергій Федотов - давній партнер режисера Микити Михалкова. При цьому в пресі неодноразово вказували на зв'язок Михалкова і РАО.


Співрозмовник URA.Ru також зазначає, що на багатьох світських заходах Михалков і Федотов з'являлися разом.


У той же час Сергій Федотов зізнавався в тому, що знаходиться з Михалковим «в хороших, дружніх, робочих відносинах». «Він, по суті, мій родич, оскільки є хрещеним батьком мого сина», - говорив глава РАО.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Михалков заявляв, що збирається займатися бізнесом в окупованому Криму.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?