Ми починаємо: Сакварелідзе і Саакашвілі виступили з гучними заявами
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми починаємо: Сакварелідзе і Саакашвілі виступили з гучними заявами

Ми починаємо: Сакварелідзе і Саакашвілі виступили з гучними заявами
Джерело:  online.ua

Глава Одеської державної обласної адміністрації Міхеїл Саакашвілі  та колишній заступник Генерального прокурора Давид Сакварелідзе заявили про створення нової політичної сили, здатної привести Україну до змін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінки в Facebook Давида Сакварелідзе і Міхеїла Саакашвілі.


«Тривалий час українське суспільство очікує радикальних і системних змін, безкомпромісної і рішучої боротьби з усіма проявами корупції на всіх рівнях ... Ми розуміємо, що час очікування минув.


Для того, щоб задовольнити цей запит, ми, об'єднавши свою енергію і зусилля, почали процес формування абсолютно нової за своєю суттю і принципам політичної сили, яка приведе Україну в клуб успішних країн», - написав у своєму Facebook Сакварелідзе.


За його словами, метою нової партії є захист державного суверенітету і відновлення територіальної цілісності України, знищення олігархічно-клептократичної системи шляхом повної і категоричної зміни політичної еліти.


«У нас немає мільярдних статків, але є мільйони однодумців, які очікують змін», - заявив Сакварелідзе.


«Етап попередніх консультацій завершений. Ми створюємо команди в регіонах і пропонуємо приєднатися до нас усім тим, хто вірить в майбутнє України і готовий віддано працювати для її процвітання і розвитку», - закликав екс-заступник Генпрокурора.


«Ми починаємо!», - резюмував Сакварелідзе.


У той же час Саакашвілі в своєму Facebook активно підтримав ініціативу свого соратника.


«При продовженні теперішнього парламентського паралічу: 1) - дострокові вибори неминучі і відбудуться максимум навесні наступного року, 2) - на будь-яких наступних виборах до Верховної Ради старий політичний клас буде зметений, 3) - перемогу з великою ймовірністю отримає start-up сила, що складається з абсолютно різних, але в більшості своїй абсолютно нових людей», - написав Саакашвілі.


«Сподіваюся, процес кристалізації такої нової сили прискориться внаслідок цієї та інших подібних ініціатив», - резюмував одеський губернатор.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі розповів про боротьбу з організованим злочинним угрупованням, яке контролює курортне селище Затока.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?