Лист Ердогана Путіну: в Кремлі поправили текст
Категорія
Світ
Дата публікації

Лист Ердогана Путіну: в Кремлі поправили текст

Лист Ердогана Путіну: в Кремлі поправили текст
Джерело:  online.ua

На сайті Кремля відредагували цитату з  листа президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана президенту Росії Володимиру Путіну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство РБК.


За даними агентства, спершу в англійському перекладі використовувався оборот "I apologise to them" ("Я вибачаюся перед ними", - Ред). Тепер же його замінили на "Excuse us" ("Вибачте нас", - Ред.).


При цьому, як пояснив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, це є уточненням перекладу.


Згідно з інформацією видання, у версії, яка збереглася в кеші Google, цитата Ердогана звучала так: "I once again express my sympathy and profound condolences to the family of the Russian pilot who was killed and I apologise to them".


У перекладі з англійської це означає: "Я хочу ще раз висловити своє співчуття і глибокі співчуття родині загиблого російського пілота, і я вибачаюся перед ними".


На даний момент на сайті Кремля опублікований такий варіант цитати президента Туреччини: "I once again express my sympathy and profound condolences to the family of the Russian pilot who was killed and I am saying:" Excuse us".


У перекладі це означає: "Я хочу ще раз висловити своє співчуття і глибокі співчуття родині загиблого російського пілота і кажу: вибачте нас".


Як повідомляв ONLINE.UA,  турецький президент Реджеп Тайіп Ердоган направив президенту РФ Володимиру Путіну лист зі словами співчуття родині пілота, який загинув в літаку Су-24, що був збитий в минулому році на сирійсько-турецькому кордоні.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?