Російсько-турецьке потепління: опозиціонер порівняв Путіна з бараном
Категорія
Світ
Дата публікації

Російсько-турецьке потепління: опозиціонер порівняв Путіна з бараном

Російсько-турецьке потепління: опозиціонер порівняв Путіна з бараном
Джерело:  online.ua

Російський опозиційний політик Михайло Ходорковський прокоментував  лист президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана президенту Росії Володимиру Путіну з приводу збитого СУ-24 в листопаді 2015 року на турецькому кордоні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Ходорковського на «Ехо Москви».


«Прочитав «жаль» Ердогана з приводу збитого літака. Зрозуміло, що керує ним прагматика, але слова-то правильні.


Пілота шкода, хоча тепер відомо, що турки попереджали, що б ми не чіпали тих, кого вони вважають своїми громадянами. Та ще з заходом на їх територію. Але не бойові же дії між двома великими державами починати?!», - пише Ходорковський.


«Підгрунтя справи просте: два авторитарних барани зустрілися на вузькому мосту. В результаті загинула людина, мало не почалися масштабні сутички, громадяни Росії більше року платять удвічі за аналоги турецьких товарів і не їздять відпочивати в звичні місця», - вважає російський опозиційний політик.


«А турецькі громадяни втратили 15% доходів від туризму і експорту. Хтось повинен був опинитися розумнішим і більш прагматичним», - впевнений Ходорковський.


Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що  президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган в листі до президента Росії Володимира Путіна висловив лише жаль з приводу інциденту зі збитим російським Су-24, а не вибачення, як стверджують в Кремлі.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?