Нічого не змінилося: в соцмережах обговорюють нові партії Лещенко і Сакварелідзе
Категорія
Україна
Дата публікації

Нічого не змінилося: в соцмережах обговорюють нові партії Лещенко і Сакварелідзе

Нічого не змінилося: в соцмережах обговорюють нові партії Лещенко і Сакварелідзе
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють інтенсивну  появу нових політичних сил в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Валерія Калниша.


«І знову, все як завжди. Нічого не змінилося і не зміниться. Я про партії. Найближчим часом нас чекає поява двох політутворень, які, смію сказати це зараз, не будуть успішними. З одного боку, це Сергій Лещенко і товариші, з іншого - Davit Sakvarelidze, Віталій Касько, Віктор Чумак теж з товаришами», - пише Калниш.


«До останнього моменту мені здавалося, що ці люди зійдуться в одній партії, але ні. Кожен вирішив піти своїм шляхом, який, правда, проходить по одній ідеологічній ніші - лібералізм», - вважає журналіст.


«Але саме впевненість у власній унікальності в підсумку призведе до того, що ні одна, ні друга партія не будуть успішні. Ну, це приблизно як Тимошенко і Кличко вирішили завалити Черновецького, але в підсумку йому і програли», - пише Калниш.


«Звичайно, попереду ще поява програм, назв, спонсорів (ми ж їх дізнаємося, правда?), З'їзди й промови. Але те, що ті люди, які разом декларували боротьбу з корупцією, закликали до оновлення системи, разом нападали на олігархів і президента з якоїсь причини, раптом, вирішили йти різними колонами, наштовхує тільки на погані думки, наприклад, що не поділили "гетьманство", - упевнений журналіст.


«Хоча, може, це хитрий план, і в підсумку вони будуть об'єднуватися? Але, щось в конспірологію в цьому конкретному випадку я не вірю », - резюмує Калниш.




«Українські політики завжди відрізнялися близьким розумом і нездатністю прийти до консенсусу на благо країни, незмінно ставлячи вище власні амбіції і рейтинги (власне, подібна тенденція характерна для української політики ще з часів ворожнечі за престол Київського князя, Козаччини, УНР і Помаранчевої революції», - коментує користувач Олексій Приймак.



«Канівська четвірка 2.0», - іронізує журналіст Денис Іванеско.



«Тут плакати треба, а не сміятися», - вважає користувач Віталій Муравйов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соцмереж посміялися над "онлайн-конференціями" ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?