Вибухи в Стамбулі: названо ім'я загиблої українки
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибухи в Стамбулі: названо ім'я загиблої українки

Вибухи в Стамбулі: названо ім'я загиблої українки
Джерело:  online.ua

Генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар повідомив, що серед загиблих в результаті  теракту в аеропорту Стамбула  є громадянка України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
За словами консула, ім'я загиблої - Лариса Цепакова, 1960 року народження. Також є інформація про пораненого українця.


"Є інформація ще про одного громадянина України, який можливо був поранений. Але ця інформація ще не підтверджена", - додав дипломат, зазначивши, що пошуки українських громадян серед постраждалих тривають. Вчора консули побували в усіх лікарнях, в які відвозили потерпілих.
Нагадаємо,  пізно ввечері 28 червня терористи здійснили серію вибухів в аеропорту Ататюрка в Стамбулі. За останньою інформацією, в результаті нападу загинули 36 людей, 147 отримали поранення. За попередніми даними, вибухи влаштували терористи-смертники перед проходженням огляду. Атаки сталися в зоні прильоту міжнародних рейсів і в зоні прильоту внутрішніх рейсів. Крім того, в районі парковки аеропорту була відкрита стрілянина.
Міжнародний аеропорт Ататюрка на даний момент відновив роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?