Українцям дали прогноз щодо нового Майдану цього року
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українцям дали прогноз щодо нового Майдану цього року

Українцям дали прогноз щодо нового Майдану цього року
Джерело:  online.ua

У нинішньому році в Україні навряд чи можливий новий Майдан через економічні складнощі в країні, і протести людей проти високих тарифів навряд чи приведуть до дострокових виборів і зміни влади.
Таку думку висловив економіст Борис Кушнірук в своєму блозі на ONLINE.UA.
«Часто кажуть, що причиною кризи може стати новий Майдан. Але, якщо ми згадаємо два попередніх Майдани, то вони ж були не економічними. Причинами Майдану були не економічні складності, з якими зіткнулася країна. Ні, там були претензії до політичного класу, який правив країною, до його бажання зберігати корумповану систему», - вважає Кушнірук.
За його словами, у народу зараз досить багато зауважень до темпу реформ і до швидкості протидії корупції. Але «сказати, що є підстави населенню скаржитися, що цей уряд і цей президент менше працюють по боротьбі з корупцією, ніж попередні, навряд чи можна».
«Тому тут я не бачу ніяких надій, що можна вивести, наприклад, людей на тарифний Майдан, повалити владу і, таким чином, провести дострокові вибори. Ні, цього не станеться», - резюмує економіст.



Більше читайте  в блозі Бориса Кушнірука на ONLINE.UA — Несколько грустных новостей для тех, кто ждет "свержения" Порошенко


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?