Стало відомо про сумну долю фанатів "Новоросії" на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про сумну долю фанатів "Новоросії" на Донбасі

Стало відомо про сумну долю фанатів "Новоросії" на Донбасі
Джерело:  online.ua

Донецький блогер і журналіст Денис Казанський

вважає, що всі, хто під час так званої «російської весни» на Донбасі в 2014 році вірив в те, що відбувається «народна революція», були використані.


Про це він заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Так, революція пожирає своїх синів - і на Донбасі своїх перемочила. "Народна революція! Новоросія! Проженемо олігархів!" Я вже говорив: було нуль конструктиву. Вони нічого ніколи не створювали: безробітні, гопота, люмпени, напівбожевільні. Це був путч, бунт, тупе повстання - чим воно і відрізнялося від Майдану», - заявив Казанський.


За його словами, на Донбасі в 2014 році відбувалося «нещадне мочилово з мародерством, віджимом».


«Якщо в Києві жодної машини не відібрали, то в Донецьку одразу почали з грабежів. Було незрозуміло, як люди цього не бачать, як можна бути такими тупими? І всіх дурників, які вірили, що це народна революція, їх просто використали: або вбили, або вони втекли до Росії, - вважає журналіст.


Читайте

повний текст інтерв'ю Дениса Казанського ONLINE.UA: "Новороссия" пожирает сыновей, но и Украина делает своих граждан врагами

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?