Захоплення в полон восьми ДНРівців: стало відомо про нову реакцію бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Захоплення в полон восьми ДНРівців: стало відомо про нову реакцію бойовиків

Захоплення в полон восьми ДНРівців: стало відомо про нову реакцію бойовиків

У зв'язку із захопленням у полон українськими військовими 8-х бойовиків-диверсантів керівництво так званої ДНР найближчим часом планує замінити всіх представників командного складу полку з числа місцевих бойовиків на кадрових офіцерів Збройних сил Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
Захоплення в полон українськими військами в районі Широкиного 8 бойовиків викликало вкрай негативний резонанс у середовищі командування «1-го АК ДНР». Командуванню «9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти ДНР», до складу якого входили захоплені терористи, вказано на «халатне ставлення до виконання службових обов'язків», «розхлябаність» в підрозділах полку і «вкрай низький рівень планування і організації проведення бойових операцій». Найближчим часом планується замінити всіх представників командного складу полку до рівня взводу з числа місцевих бойовиків на кадрових офіцерів ЗС РФ", - написав він.
Раніше командир одного з підрозділів, який брав безпосередню участь у військовій операції із захоплення в полон 8-ми бойовиків-диверсантів ДНР, розповів подробиці операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?