Вибухи в Стамбулі: з'явилися нові дані про терористів
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибухи в Стамбулі: з'явилися нові дані про терористів

Вибухи в Стамбулі: з'явилися нові дані про терористів
Джерело:  online.ua

До вибухів у аеропорту імені Ататюрка в турецькому Стамбулі

, який забрав щонайменше життя 36 осіб, були причетні семеро терористів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNNTurk.


За інформацією оглядача турецького видання Hurriyet Абдулкадіра Сельва, в аеропорту імені Ататюрка в Стамбулі на момент теракту перебувало семеро терористів, троє з яких здійснили вибухи.


За словами журналіста, ще чотирьох терористів намагалася затримати турецька поліція на момент написання ними тексту про теракт.


Раніше прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим заявив, що винні у вибухах терористи належали до ІДІЛ.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в результаті трьох вибухів в аеропорту Ататюрка в Стамбулі 28 червня загинули щонайменше 36 людей, 147 отримали поранення

.


За попередніми даними, вибухи влаштували терористи-смертники перед проходженням огляду. Атаки сталися в зоні прильоту міжнародних рейсів і в зоні прильоту внутрішніх рейсів. В районі паркування аеропорту була відкрита стрілянина.


Генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар повідомив, що серед загиблих в результаті терактів в аеропорту Стамбула була українка.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?