Коли в Україні будуть найближчі вибори: з'явився прогноз із датами
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли в Україні будуть найближчі вибори: з'явився прогноз із датами

Коли в Україні будуть найближчі вибори: з'явився прогноз із датами
Джерело:  online.ua

Економіст Борис Кушнірук прогнозує, що найближчі вибори в Україні відбудуться не навесні 2017 року, а вже в 2018, або в 2019 роках.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Отже, на повне моє переконання, всім варто розслабитися і розуміти, що на сьогоднішній момент справді сильний гравець - президент, перебуває у вигідній ситуації, пов'язаній з чинним урядом. І думати про те, що вибори, швидше за все, можуть відбутися навіть не восени 2017 року, а вже в 2018-му році, а можливо, навіть і в 2019-му, коли вони повинні відбутися", - сказав Кушнірук.
Він зазначив, що перед тим, як проводити вибори, необхідно розібратися з політичною кризою.
"По-перше, давайте розберемося з політичною кризою. Для того, щоб можна було провести дострокові парламентські вибори, згідно з Конституцією, потрібно кілька складових. Ну, по-перше, розпад існуючої коаліції, по-друге, і це дуже важливо, потрібне бажання з боку президента. Тому що у президента є право, але не обов'язок розпускати парламент", - вважає економіст.
Більше дивіться у відеоблозі Бориса Кушнірука на ONLINE.UA: Кілька сумних новин для тих, хто чекає "повалення" Порошенка

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?