Він був голосом цієї війни: соцмережі обговорюють загибель оперного співака на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Він був голосом цієї війни: соцмережі обговорюють загибель оперного співака на Донбасі

Він був голосом цієї війни: соцмережі обговорюють загибель оперного співака на Донбасі
Джерело:  online.ua

У мережі активно висловлюють скорботу з приводу загибелі відомого оперного співака з Парижа Василя Сліпака, який добровольцем пішов захищати Україну на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Про загибель Василя Сліпака стало відомо 29 червня рано-вранці, повідомлялося, що співак загинув смертю хоробрих на фронті під Донецьком.
«Василь Сліпак... Я композитор, живу в Гаазі... Два місяці тому говорила з Василем, щоб він виконав мою оперу "Момо", над якою я працюю в Паризькій опері (замовлення Датської королівської опери). Його роль - Майстер Хору - майстер часу. За сюжетом, над яким я зараз працюю, майстер Хору зупиняє час і засинає, цим самим дає одну годину часу дівчинці Мом, квітці часу, щоб вона знищила "сірих чоловічків" (= зелених) і врятувала світ... Опера пишеться на основі книги Міхаеля Енде "Момо" (автора "Нескінченної історії). Мій майстер Хору (Василь) сьогодні заснув... Я в шоці», - пише користувач Facebook, композитор Світлана Азарова.
«Загинув Василь Сліпак .... Талановитий оперний співак, 19 років прожив у Франції, виступав в Паризькій опері, а з початку війни на сході України поїхав воювати добровольцем в складі ДУК ПС. Для мене він був голосом цієї війни .... », - співчуває у Facebook Анна Сеник.
Свої співчуття висловлює і заступник міністра з тимчасово окупованих територіях і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.


«Яка цинічна війна! Мінські угоди, говорите?!! У середу, 29 червня, загинув відомий оперний співак, воював у складі ДУК ПС, Василь Сліпак. Вічна пам'ять Патріоту...», - коментує в Facebook співачка Жанна Бондарчук.




«Сліпак загинув. Василь був оперним співаком, працював в Паризькій опері, а потім все кинув і пішов захищати батьківщину в рядах ПС. Загинув під Донецьком на фронті. Вічна пам'ять», - висловлює співчуття військовий журналіст

Мирослав Гай

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в зоні проведення АТО на Донбасі за добу 25-26 червня загинув один український військовослужбовець, ще четверо бійців були поранені

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?