Жінка швидше знайде роботу, якщо в її резюме фото з декольте - дослідження
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Жінка швидше знайде роботу, якщо в її резюме фото з декольте - дослідження

Жінка швидше знайде роботу, якщо в її резюме фото з декольте - дослідження
Джерело:  people.com

Жінок, в чиїх резюме є фото в сорочці з глибоким вирізом, потенційні роботодавці в 19 разів частіше запрошують на співбесіду, ніж тих, хто фотографується в закритому одязі. До такого висновку прийшли вчені з Сорбонни.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на журнал People.


Три роки дві жінки зі схожою зовнішністю і майже однаковими резюме розсилали ці резюме в різні фірми, прикріпивши до них фото.


Було відправлено 100 резюме з фото в сорочці з вирізом і 100 в більш скромному одязі.


Резюме, де фото було більш провокаційним, отримало на 62 відгуків (з 200) більше в сфері торгівлі, і на 68 відгуків більше в сфері офісної роботи.


Як повідомляв ONLINE.UA,  вчені також не радять жінкам працювати більше норми, оскільки це викликає безліч захворювань  в майбутньому.


За словами вчених, жінки намагаються працювати на рівні з чоловіками, але на них ще лежить домашня робота і виховання дітей, тому виходить, що робочий день жінки триває цілодобово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?