Справа Онищенка: відбулося ще одне гучне затримання
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Онищенка: відбулося ще одне гучне затримання

Справа Онищенка: відбулося ще одне гучне затримання
Джерело:  online.ua

Національне антикорупційне бюро затримало одинадцятого учасника «газової схеми» народного депутата Олександра Онищенка, підозрюваного в створенні злочинного угруповання щодо розтрати коштів державного підприємства «Укргазвидобування».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення прес-служби НАБУ.
Відзначається, що 28 червня 2016 року о 22.00 на території Сумської області детективи НАБУ при спробі перетину російсько-українського кордону затримали Свіченка Сергія, керівника ТОВ "Надра Геоцентр".
"Це підприємство було оператором спільної діяльності за договором спільної діяльності з ВАТ "Укргазвидобування", - сказано в повідомленні.
Раніше були затримані 10 осіб, підозрюваних у причетності до «газової схеми» депутата Онищенка.
За попередньою інформацією, в результаті викритої схеми державі було завдано збитків на рівні 3 млрд грн, з яких 1,6 млрд - це кошти, отримані в результаті перепродажу газу посередниками і виведені через фіктивні підприємства.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат від групи "Воля народу" Олександр Онищенко називав фіктивними звинувачення, висунуті проти нього Національним антикорупційним бюро.


Нагадаємо,

15 червня НАБУ передало в Генпрокуратуру подання про позбавлення Онищенка депутатської недоторканності за підозрою в причетності до реалізації природного газу за заниженою ціною

.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?