Мама через інтернет змусила сина винести сміття: опубліковані фото
Категорія
Поради батькам
Дата публікації

Мама через інтернет змусила сина винести сміття: опубліковані фото

Мама через інтернет змусила сина винести сміття: опубліковані фото
Джерело:  imgur.com

Якщо ваші діти не слухаються і не допомагають по дому, а сидять, втупившись у свої смартфони, радимо скористатися досвідом мами, яка через улюблений сайт сина змусила його винести сміття.


Як повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на пост жінки на сайті Imgur, вона довго вмовляла свого сина Девона допомогти, але він не слухав.


Ця мама часто придумує нестандартні способи вплинути на Девона, який страждає від розладу аутистичного спектру. Ось і зараз вона згадала про улюблений сайт сина, на якому він проводить багато часу.


Розмістивши фото сміття на сайті, жінка написала: «Мій син постійно сидить тут, зарившись носом в екран свого смартфона і сміючись над різними фотографіями. Він не чує мене, коли я прошу його винести сміття. Допоможіть мені, будь ласка, підняти пост на першу сторінку, можливо, так сміття буде винесено найближчим часом!»



Користувачі відгукнулися на прохання мами Девона. Пост набрав достатню кількість лайків, а сміття було винесено.


"Спасибі всім. Сміття було викинуто, і я змогла відсунути кошик від стіни, щоб підмести і вимити підлогу. Мій син дійсно був здивований появою мого поста на першій сторінці», - підписала жінка друге фото.




Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  жінки, чиї чоловіки не допомагають по дому, менш сексуально задоволені  та частіше хворіють. Якщо ваш чоловік з тих, хто вважає, що робота по дому - тільки для жінок, скористайтеся інтернетом - як мама Девона. Може, і вийде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?