Теракт у Стамбулі: кількість жертв різко зросла
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт у Стамбулі: кількість жертв різко зросла

Теракт у Стамбулі: кількість жертв різко зросла

Кількість загиблих в результаті теракту в міжнародному аеропорту імені Ататюрка в Стамбулі зросла до 43 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Як передають турецькі ЗМІ, в міському бюро судмедекспертизи повідомили не про 36 загиблих, як вказувалося раніше, а вже про 43. Серед загиблих - громадянин Ірану, двоє громадян Грузії і сім підданих Саудівської Аравії. Крім того, як розповіли в Генеральному консульстві України в Стамбулі, в результаті вибуху загинула українка.
Наразі тіла 27 загиблих упізнані, 13 з них передано родичам. Інформація про 180 постраждалих, що раніше поширювалася турецькими ЗМІ, не підтвердилася.
Як повідомлялося, прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим заявив, що за атакою на аеропорт Ататюрка в Стамбулі стоїть терористична організація ІДІЛ. Однак поки жодне угрупування не взяло на себе відповідальність за теракт в аеропорту.
Раніше стало відомо, що в аеропорту імені Ататюрка на момент теракту перебувало семеро терористів, троє з яких здійснили вибухи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?