Путін поговорив з Ердоганом і поділився враженням
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін поговорив з Ердоганом і поділився враженням

Путін поговорив з Ердоганом і поділився враженням
Джерело:  РІА Новини

Президент Росії Володимир Путін провів телефонні переговори з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Reuters з посиланням на джерела в адміністрації Ердогана передає, що бесіда між турецьким і російським лідерами була "дуже продуктивною і позитивною". За інформацією телеканалу NTV, розмова тривала 40 хвилин.
Про початок бесіди, що відбулася з ініціативи російської сторони, раніше в середу, 29 червня, повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. Офіційна заява за підсумками телефонних переговорів буде пізніше.
Нагадаємо, 27 червня Дмитро Пєсков повідомив, що президент Туреччини Реджеп Ердоган в листі висловив жаль президенту РФ Володимиру Путіну за збитий літак Су-24 і заявив про готовність зробити все можливе для відновлення відносин між Росією і Туреччиною.
Раніше американська приватна розвідувально-аналітична компанія Stratfor розповіла про те, які можливості відкриваються перед Росією і Туреччиною в зв'язку з принесеними турецькою стороною "вибаченнями", і наскільки вони вплинуть на відносини двох країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?