У моїй пам'яті він назавжди: Вакарчук прокоментував загибель співака на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У моїй пам'яті він назавжди: Вакарчук прокоментував загибель співака на Донбасі

У моїй пам'яті він назавжди: Вакарчук прокоментував загибель співака на Донбасі
Джерело:  online.ua

Український музикант і лідер рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук прокоментував загибель відомого оперного співака Василя Сліпака на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter музиканта.
"Я не знав Василя Сліпака особисто. Але в моїй пам'яті він тепер назавжди! Він і його голос... Герої не вмирають!", - написав Вакарчук.
Журналістка Оксана Мамченкова у зв'язку із загибеллю Сліпака написала в Facebook наступне:
"Я зараз у Варшаві, в Газеті Виборчій. І двічі за два дні від журналістів чула не дослівно, але приблизно таке "ми висвітлювали, коли у вас почалася анексія, потім війну. Зараз вже начебто нічого про це писати, написано все. Що там у вас зараз відбувається? А люди ще готові воювати? "І що тут скажеш у відповідь. Просто кожен день ось ці новини. Що там у нас відбувається? Одна з багатьох воєн, так".
Журналіст Олександр Радчук також висловив співчуття, написавши: "Ідуть найкращі".
Як відомо, Василь Сліпак - оперний співак зі світовим ім'ям, який 19 років жив і працював у Парижі. Він пішов на фронт добровольцем на початку війни на Донбасі і воював у складі добровольчого українського корпусу "Правий сектор". 29 червня рано-вранці стало відомо про його загибель.
Раніше в мережі з'явилося відео з зони АТО, на кадрах якого зображений Василь Сліпак, який заряджає зброю, тихо наспівуючи українську пісню.
Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах прокотилася хвиля скорботи з приводу загибелі Василя Сліпака .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?