Новий гучний обшук: НАБУ прийшло до прокурора АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

Новий гучний обшук: НАБУ прийшло до прокурора АТО

Новий гучний обшук: НАБУ прийшло до прокурора АТО
Джерело:  online.ua

Слідчі Національного антикорупційного бюро 29 червня прийшли з обшуком до квартири головного військового прокурора сил антитерористичної операції Костянтина Кулика.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Валерія Карпунцова.
За його словами, слідчі провели обшук в квартирі Кулика, проте ніяких доказів проти прокурора не знайшли.
Карпунцов також стверджує, що слідчі забули вручити Кулику повідомлення про підозру і покинули житло. Тепер, за словами депутата, 15 слідчих стоять під квартирою прокурора, а сам він не покидає її, побоюючись вручення підозри.
«Сьогодні Кулик мав представляти обвинувачення в апеляції у справах затриманих Сухомлина і Кошеля, що проходять у справах Сергія Курченка», - також написав Карпунцов.
Пізніше директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що бюро підозрює військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика в незаконному збагаченні.
У НАБУ повідомили, що Кулика тричі викликали на допит, проте кожного разу в день допиту він відбував у відрядження в інше місто.
Як повідомляв ONLINE.UA, НАБУ займається справою Кулика ще з зими. Причиною є наявність у прокурора АТО і його сім'ї дорогих автомобілів і житла в Києві, що не відповідає його декларації про доходи.
За останні 2 роки головний військовий прокурор сил антитерористичної операції Костянтин Кулик і його оточення стали власниками об'єктів елітної нерухомості в Києві на загальну суму близько 500 тисяч доларів. Також Кулик є власником автомобіля Toyota RAV4, а його співмешканка - Toyota Land Cruiser 200.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?