Телефонна розмова Ердогана з Путіним: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Телефонна розмова Ердогана з Путіним: з'явилися подробиці

Телефонна розмова Ердогана з Путіним: з'явилися подробиці
Джерело:  BBC

Стали відомі подробиці телефонної розмови президентів Туреччини і Росії Реджепа Тайіпа Ердогана і Володимира Путіна, яка відбулася 29 червня, вперше після того, як турецькі ВПС збили російський військовий літак Су-24 в кінці 2015 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Як повідомили джерела в адміністрації глави турецького держави, зустріч пройшла в дуже позитивному руслі. Президенти Туреччини і Росії також підкреслили рішучість вести спільну боротьбу з тероризмом.
Агентство Анадолу пише, що під час розмови сторони відзначили необхідність взаємодії перед обличчям політико-економічних і гуманітарних криз в регіоні і зусиль в напрямку відродження двосторонніх відносин.
Турецьке видання Daily Sabah з посиланням на заяву офісу турецького президента за підсумками телефонної розмови Ердогана і Путіна повідомило, що президенти Туреччини і РФ домовилися провести особисту зустріч.
Як відомо, 27 червня Дмитро Пєсков повідомив, що президент Туреччини Реджеп Ердоган в листі висловив жаль президенту РФ Володимиру Путіну за збитий літак Су-24 і заявив про готовність зробити все можливе для відновлення відносин між Росією і Туреччиною.
Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим заявляв, що телефонна розмова може пройти на цьому тижні, в ході переговорів лідери сподіваються спробувати налагодити двосторонні відносини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?