П'яні підлітки у Львові полізли битися з патрульними: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

П'яні підлітки у Львові полізли битися з патрульними: з'явилося відео

П'яні підлітки у Львові полізли битися з патрульними: з'явилося відео

У Львові у вівторок, 28 червня, між патрульними поліцейськими і підлітками, які розпивали алкогольні напої у дворі, сталася бійка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на в прес-службу Патрульної поліції Львова.
Відзначається, що жителі району Сихів поскаржилися на підлітків, які галасували, вживали алкогольні напої і смажили шашлик біля вул. Антоненко-Давидовича. Після того, як на місце приїхали патрульні, які пояснили підліткам, що розпивання алкоголю в громадських місцях заборонено, виник конфлікт.
Одного з підлітків забрали до Сихівського відділу поліції, де на нього склали протокол за розпивання алкоголю в громадських місцях. Ще близько 15 осіб прийшли до відділку самостійно, щоб підтримати свого товариша.


Раніше повідомлялося, що в місті Вараш Рівненській області в одному з розважальних закладів під час святкування весілля між місцевими жителями і жителями села Воронки Володимирецького району сталася масова бійка зі стріляниною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?