Дозвіл росіянам їздити до Туреччини: в соцмережах здивувалися логіці Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Дозвіл росіянам їздити до Туреччини: в соцмережах здивувалися логіці Кремля

Дозвіл росіянам їздити до Туреччини: в соцмережах здивувалися логіці Кремля
Джерело:  online.ua

У мережі активно обговорюють рішення Кремля про дозвіл росіянам відвідувати Туреччину одразу після теракту в Стамбулі в аеропорту імені Ататюрка, який забрав життя понад 40 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter RIP Новости.
«Росіянам закрили Туреччину, сказавши, що там небезпечно. Відкрили наступного день після теракту з десятками трупів. Там тепер безпечно?», - написав користувач RIP Новости.





«Напевно, Путін гарантує, що це був останній теракт!», - коментує користувач "Взгляд на реальность".




«Та й кримчанам який подарунок, в розпал сезону», - коментує користувач «Йохуу».




«Маразм міцнішає, і це добре, за маразмом агонія», - вважає користувач Діденко Олександр.
Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін у телефонній розмові з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом заявив про необхідність відновлення співпраці між країнами в торговельно-економічній сферах, крім того, президент РФ заявив про зняття обмежень для росіян в сфері туризму.
Як повідомляв ONLINE.UA, в результаті трьох вибухів в аеропорту Ататюрка в Стамбулі 28 червня загинули понад 40 осіб, сотні отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?