Кремлівський політолог розповів, хто "подружив" Ердогана і Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремлівський політолог розповів, хто "подружив" Ердогана і Путіна

Кремлівський політолог розповів, хто "подружив" Ердогана і Путіна
Джерело:  online.ua

Прокремлівський політолог і член Громадської палати РФ Сергій Марков заявив про те, що потеплінню у відносинах між президентом Росії Володимиром Путіним і президентом Туреччини Реджепом Ердоганом сприяли лідери Казахстану та Азербайджану Нурсултан Назарбаєв і Ільхам Алієв.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сергія Маркова.
«Путін і Ердоган 40 хвилин дуже позитивно поговорили і домовилися найближчим часом провести особисту зустріч. Вважаю, що відносини Росії і Туреччини зараз поліпшуватимуться дуже швидко», - вважає Марков.
«Відзначається, що велику роль у відновленні відносин Росії і Туреччини зіграли президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв і президент Азербайджану Ільхам Алієв. Обама і Меркель гризуть нігті», - додав прокремлівський політолог.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін у телефонній розмові з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом заявив про необхідність відновлення співпраці між країнами в торговельно-економічній сферах, крім того, президент РФ заявив про зняття обмежень для росіян в сфері туризму.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?