Коломойський зробив заяву щодо "Дніпра"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Коломойський зробив заяву щодо "Дніпра"

Коломойський зробив заяву щодо "Дніпра"
Джерело:  ТСН

Власник футбольного клубу "Дніпро" Ігор Коломойський заявив, що команда готується до нового сезону.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.ua.
"Я з подивом із преси дізнався, що клуб закривається за моїм рішенням. За весь цей час мені ніхто не подзвонив і не запитав, чи правда це. Зараз команда справді переживає не найкращі часи, але мова про закриття клубу не йде", - заявив Коломойський.
Також власник "Дніпра" підкреслив, що команда збирається на збори і готується до матчів Прем'єр-ліги.
"Клуб не житиме в такому режимі, що раніше. Ненормально витрачати шалені гроші при коефіцієнті корисної дії, який дорівнює нулю. Підходи не можна не переглянути і після програшу нашої команди мільйонерів команді "листонош", - зазначив Коломойський.
Говорячи про джерела чуток про ліквідацію команди ( інформація з'явилася на неофіційному сайті "Дніпра"), Коломойський вважає, що за цим стоїть ФФУ.
"Якщо не вийшло перевести відповідальність за "успішний" виступ на спортивних журналістів, вирішили переключити увагу на історію з "Дніпром", - вважає Коломойський.
Водночас бос "Дніпра" не сказав ні слова про погашення боргів перед футболістами і тренерським штабом, зронивши лише одну фразу: "Ми зараз шукаємо вузькі місця і намагаємося зрозуміти, хто винен і що робити".

Читайте: В "Дніпрі" розповіли, що буде з клубом


Наостанок Коломойський повідомив, що менеджмент "Дніпра" розробляє нову стратегію розвитку для подальшого затвердження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?