Під Дебальцевим знищений взвод бойовиків: з'явилися подробиці бою
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Дебальцевим знищений взвод бойовиків: з'явилися подробиці бою

Під Дебальцевим знищений взвод бойовиків: з'явилися подробиці бою
Джерело:  online.ua

Під Дебальцевим Донецької області після невдалої атаки бойовиків сили антитерористичної операції взяли один з опорних пунктів і знищили цілий взвод проросійських бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Кореспондент видання повідомляє з місця подій, що бойовики поблизу населеного пункту Луганське о 5 ранку пішли в наступ з бронетехнікою.
За словами військових, ворог підійшов впритул до їх позицій, а потім зав'язався ближній бій.
Військовослужбовці 54-ї, 25-ї бригад і добровольці "Правого сектора" почали відтісняти ворога. Зрештою бойовиків вдалося посунути вглиб на півтора кілометри.
Українським солдатам вдалося взяти один з опорних пунктів бойовиків, де був знищений цілий взвод. Але згодом було дано наказ покинути територію.
Серед українських військових один загиблий і багато поранених. Точних даних поки не повідомляється.
Також журналістам вдалося дізнатися подробиці загибелі одного з бойовиків, при якому бійці ЗСУ знайшли документи. Людина, народжена в населеному пункті Українськ, була застрелена після того, як в ближньому бою вона кинула у бік українських військовослужбовців гранату.
Як повідомляв ONLINE.UA, військовослужбовці Збройних сил України почали просування в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, через що бойовики панікують.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?