Ватажки ДНР в Мінську видали дивну пропозицію щодо українських пенсій
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажки ДНР в Мінську видали дивну пропозицію щодо українських пенсій

Ватажки ДНР в Мінську видали дивну пропозицію щодо українських пенсій
Джерело:  online.ua

Ватажки бойовиків в ході засідання Контактної групи в Мінську запропонували створити в так званих ДНР і ЛНР додаткові відділення Пенсійного фонду України для погашення заборгованостей перед пенсіонерами і "спрощення отримання виплат".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.
«Україна повинна відновити виплати пенсій, як того вимагає Комплекс заходів і норми міжнародного права. Для реалізації цього пункту Денис Пушилін виступив з пропозицією про створення в республіках додаткових відділень Пенсійного фонду, щоб спростити отримання пенсійних виплат і позбавити наших громадян вимушених переміщень на підконтрольну Україні територію», - заявила «прес-секретар» глави делегації бойовиків так званої ДНР на переговорах у Мінську Дениса Пушиліна Вікторія Талакіна.
За її словами, на засіданні Контактної групи питання заборгованостей України з виплат пенсій жителям Донбасу викликало бурхливу дискусію.
«Україна, в черговий раз, б'є по найслабших і незахищених категоріях громадян, відмовляючи у виплатах тим, хто заробив їх роками наполегливої ​​праці», - вважає Талакіна.
«І ОБСЄ, і представники ДНР і ЛНР визнали заяву української сторони неприпустимою», - підкреслила «прес-секретар» Пушиліна.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що Україна зобов'язана здійснювати соціальні виплати жителям окупованих територій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?