Стало відомо про побиття дипломата США людьми Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про побиття дипломата США людьми Путіна

Стало відомо про побиття дипломата США людьми Путіна
Джерело:  The Washington Post

У Москві напали на американського дипломата люди в формі Федеральної служби безпеки, підзвітної президенту Росії Володимиру Путіну.
Про це заявили джерела в різних відомствах США, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.
Інцидент стався вранці 6 червня неподалік від посольства США в центрі Москви. Дипломату зламали плече, через що його терміново вивезли з Росії для надання медичної допомоги.
Причини нападу залишаються невідомими, однак посла Росії в США Сергія Кислицю викликали для пояснень.
Видання зазначає, що факт нападу підтвердили 4 посадових особи в різних відомствах США, проте одне з джерел припустило, що дипломат був американським шпигуном, який працював в РФ "під дипломатичним прикриттям". Водночас це припущення не прокоментували ані в Держдепартаменті США, ані в ЦРУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Службі безпеки України заявили, що в ФСБ намагалися завербувати в Москві одного зі співробітників шифрувального відділу українського посольства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?