Просування сил АТО на Донбасі: з'явилися суперечливі коментарі
Категорія
Україна
Дата публікації

Просування сил АТО на Донбасі: з'явилися суперечливі коментарі

Просування сил АТО на Донбасі: з'явилися суперечливі коментарі
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Костянтин Машовець спростував заяви про просування сил антитерористичної операції під Дебальцевим, при цьому в «Інформаційних військах України», створених при Міністерстві інформаційної політики на чолі з кумом президента Петра Порошенка Юрієм Стецем, навпаки, підкреслили, що проросійські бойовики мали б давно залишити Дебальцеве, тому бій під Дебальцеве не є порушенням Мінських домовленостей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook військового експерта, підполковника, експерт Центру військово-політичних досліджень Костянтина Машовця.
«Вже 3 години ржу ... Ну, хто ще видасть, "найдостовірніші відомості "про взяття" двох стратегічних висот "під Дебальцеве ...?», - пише Машовець.
«Ну, сміливіше ... Українські танки входять в Ушльопогірськ ... нє? Сепари "дітей з Горлівки не евакуюють" ... не? Українські бійці знищили цілий взвод бойовиків .... нє? Можна ще "Беса" з Гіркиним постануть, для правдоподібності ... Продовжуємо .... », - саркастично коментує чутки в мережі Машовець.
Водночас в групі "Інформаційні війська України", створеній при Міністерстві інформаційної політики, дали пояснення з приводу великого бою під Дебальцевим Донецької області, в результаті якого бойовики втратили цілий взвод.
"2-й пункт Мінських угод вимагає від терористів негайно покинути позначену червоним територію. Вуглегірськ і Дебальцеве також повинні бути негайно звільнені. Тому будь-які заяви Росії або терористів про "порушення Мінських угод з боку ВСУ "- це брехня", - сказано в повідомленні на сторінці групи в Facebook.
В "Інформаційних військах України" також опублікували відповідну мапу.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що под Дебальцевим Донецької області після невдалої атаки бойовиків сили антитерористичної операції взяли один з опорних пунктів і знищили цілий взвод проросійських бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?