Шанувальник Брежнєвої заплатив за побачення зі співачкою рекордну суму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Шанувальник Брежнєвої заплатив за побачення зі співачкою рекордну суму

Шанувальник Брежнєвої заплатив за побачення зі співачкою рекордну суму
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Віра Брежнєва взяла участь у благодійному аукціоні Олени Пермінової, де стала особливим лотом - "другом на вечір", який був проданий за рекордні $25 тисяч.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Брежнєва опублікувала у своєму мікроблозі відеоролик, в якому розповіла про аукціон.
"Сьогодні вперше я виставляю свій унікальний лот «Друг на вечір». Я можу бути вашим другом на вечір. Я можу зіграти з вами в боулінг, я можу погуляти з вами в парку, я можу навіть порибалити разом з вами. Що-небудь ми придумаємо, що ми можемо зробити разом. Володарем лота може бути одна людина, пара або навіть ціла родина. Я впевнена, що після цього вечора у нас залишаться чудові враження і кльові фотографії. Найголовніше, це допоможе врятувати життя ще одному дитинчаті", - говорить співачка.


Відзначимо, світська левиця і модель Олена Пермінова допомагає збирати кошти на лікування дітей, у яких виявлено важкі захворювання. Виручені гроші будуть спрямовані на лікування важкої хвороби дворічної Аліси Кузьміної з Москви.
Зустріч з Брежнєвою купила людина, яка побажала залишитися інкогніто.
Як повідомляв ONLINE.UA, Віра Брежнєва поділилася фото з відомим голлівудським актором Кіану Рівзом на благодійній вечері, організованій всесвітньою організацією UNAIDS, яка бореться з ВІЛ / СНІД.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?