У Путіна озвучили ще один підсумок переговорів по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна озвучили ще один підсумок переговорів по Донбасу

У Путіна озвучили ще один підсумок переговорів по Донбасу
Джерело:  РІА Новини

В процесі переговорів  Тристоронньої контактної групи в Мінську  вдалося домовитися про відновлення вантажних залізничних перевезень через лінію розмежування на Донбасі.


Про це заявив  представник президента РФ Володимира Путіна в контактній групі Борис Гризлов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Завдяки роботі контактної групи відновлені вантажні залізничні перевезення через лінію розмежування на Донбасі", - зазначив Гризлов.


Також він підкреслив, що, незважаючи на "позитивні зрушення", гуманітарна та економічна ситуація на Донбасі залишається вкрай важкою. "Вихід із ситуації в тому, щоб політичні питання та питання безпеки вирішувалися паралельно і взаємопов'язано. І порядок їх вирішення повинен відповідати Комплексу заходів з виконання мінських угод", - заявив представник РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ході переговорів в Мінську  ватажки так званих ДНР і ЛНР запропонували створити на окупованих територіях додаткові відділення Пенсійного фонду України для погашення заборгованостей перед пенсіонерами і "спрощення отримання виплат".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?