Загибель співака на Донбасі: в Росії вибачилися перед Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель співака на Донбасі: в Росії вибачилися перед Україною

Загибель співака на Донбасі: в Росії вибачилися перед Україною
Джерело:  online.ua

Російський журналіст і блогер Аркадій Бабченко вибачився перед Україною у зв'язку зі  смертю відомого оперного співака Василя Сліпака, який добровольцем пішов на Донбас захищати Україну і загинув рано вранці 29 червня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


"Одна з основних мерзот цієї поганої війни в тому, що російський світ втрачає свої декласовані верстви населення, а Україна змушена втрачати весь зріз суспільства. "Руський мир" втрачає мийників автомийок. Україна - оперних співаків, журналістів, айтішників, бізнесменів... Росія перемелює український генофонд. Робить з Україною те саме, що зробила з собою", - написав Бабченко.


Також журналіст додав, що, хоча прізвище загиблого він і почув вперше, сам факт втрати цього життя, - трагедія для нього. "Не питай, по кому дзвонить дзвін... Це повинно бути окремим пунктом звинувачення в Гаазі. Не просто злочин проти людяності. Злочин проти людського генофонду. Проти людської раси. Проти культури. Проти науки. Проти розвитку. Злочин проти планети. Злочин проти майбутнього. "Нанесення непоправної шкоди майбутньому людства". Напевно, так потрібно сформулювати цей пункт", - зазначив він.


"У такі моменти я особливо гостро відчуваю свою провину за те, що не можу зупинити це. Ніяк не можу на це вплинути... Я намагався. Правда намагався. Але їх більше. Їх мільйони. Вибачте", - резюмував Аркадій Бабченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі оприлюднили одне з останніх фото Василя Сліпака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?