У мережі з'явилися фото українки, яка загинула в Стамбулі
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі з'явилися фото українки, яка загинула в Стамбулі

У мережі з'явилися фото українки, яка загинула в Стамбулі
Джерело:  ТСН

З'явилися фото  українки Лариси Цепаковой, яка загинула в результаті вибухів у Стамбулі 28 червня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


У Facebook загиблої, де вона підписана як Лариса Танаєва, відзначається, що жінка мала двох дітей, - дорослого сина і маленьку дочку, яка загинула півтора роки тому.



У профілі Цепаковой відзначено, що вона проживала в Одесі. Судячи з фото, Цепакова вела звичайне життя - любила відвідувати театри і музичні концерти, а також відпочивала на узбережжі моря.


"Вона називала дочку ангелом, через рік після смерті її писала, що важко залишатися в цьому світі, а потім тільки видихнула, почала жити, ходити на виставки, поїхала на море і пішла сама по дочкою", - повідомила подруга загиблої.


Також подруга уточнила, що загибла українка 1969 року народження, а не 1960-го, як раніше вказували ЗМІ. Раніше вона допомагала збирати кошти і необхідні речі для людей, чиї будинки постраждали під час пожежі.


Друзі Цепаковой відзначають, що вона могла бути в Стамбулі разом з сином.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті вибухів у Стамбулі загинули понад 40 осіб.


Пізніше в мережі  з'явилися фото терориста-смертника і інформація про ще одну українку.




Фото: загибла з сином/facebook

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?