Бійці АТО показали документи бойовиків, загиблих під Дебальцево: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці АТО показали документи бойовиків, загиблих під Дебальцево: з'явилося відео

Бійці АТО показали документи бойовиків, загиблих під Дебальцево: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Військовослужбовці Збройних сил України продемонстрували документи  бойовиків так званої ДНР, які були вбиті в зоні АТО під Дебальцево.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Відзначається, що, оскільки бойовики в районі Дебальцево застосовують важку артилерію 152 мм калібру, бійці ВСУ в терміновому порядку підсилюють позиції зброєю та особовим складом.


Керівник штабу бригади ДУК "Правий сектор" з позивним "Подолялнін" розповів, що бій почався близько 5 ранку з обстрілу позицій ВСУ зі стрілецької зброї, а потім на штурм пішла бронегруппа бойовиків. Іноді бойовики наближалися до позицій ВСУ до 500 м, а в деяких місцях до 70 м. При цьому українським військовим вдалося відбити всі атаки і відсунути бойовиків на 1,5 км, після чого бійці ВСУ повернулися на вихідні позиції, як того вимагають Мінські домовленості.


Уже відомо про одного загиблого військового і десяток поранених. Разом з тим, на захопленому опорному пункті загинув цілий взвод бойовиків.



Як повідомляв ONLINE.UA,  зважаючи на безперервні обстріли бойовиків українським військовослужбовцям довелося відкрити у відповідь вогонь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?