В Італії прийняли провокаційну резолюцію по Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

В Італії прийняли провокаційну резолюцію по Криму

В Італії прийняли провокаційну резолюцію по Криму

У Лігурії на півночі Італії регіональна рада проголосувала за резолюцію про перегляд політики Євросоюзу стосовно  Росії і Криму.


Про це заявив регіональний секретар "Ліги Півночі", що була автором ініціативи, Едоардо Ріксі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Європейську правду.


Резолюція звернена до уряду і парламенту Італії, і за неї проголосували всі присутні на засіданні депутати, в тому числі і представники правоцентристської більшості.


"Одностайне схвалення нашої резолюції регіональною радою Лігурії надає додаткової сили нашому регіону в боротьбі з абсурдністю санкційного режиму проти РФ, від якого страждають наші підприємства малого і середнього бізнесу", - прокоментував голосування Ріксі.


Відзначається, що дана резолюція уповноважує раду Лігурії активніше працювати з урядом, парламентом і європейськими інститутами, просувати створення комітету, який буде вимагати скасувати санкції, заохочувати італійський уряд засудити політику ЄС щодо невизнання анексії Криму.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Палата депутатів національного парламенту Італії слідом за Сенатом відхилила проекти резолюцій про скасування санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?