Очевидець назвав головну відмінність "російської весни" від Майдану в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Очевидець назвав головну відмінність "російської весни" від Майдану в Україні

Очевидець назвав головну відмінність "російської весни" від Майдану в Україні
Джерело:  online.ua

Майдан насамперед відрізнявся від "російської весни", яку просували сепаратисти, наявністю конструктиву.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів донецький блогер і журналіст Денис Казанський


"Так, революція пожирає своїх синів - і на Донбасі своїх перемочила. "Народна революція! "Новоросія"! Проженемо олігархів!" Я вже говорив: було нуль конструктиву. Вони нічого ніколи не створювали: безробітні, гопота, люмпени, напівбожевільні", - розповів журналіст.


За словами Казанського, відміна від Майдану в тому, що "це був путч, бунт, тупе повстання". "Нещадне мочилово з мародерством, віджиманням. Якщо в Києві жодної машини не відібрали, то в Донецьку відразу почали з грабежів. Було незрозуміло, як люди цього не бачать, як можна бути такими тупими? І всіх дурників, які вірили, що це народна революція, їх просто використали: або вбили, або вони втекли в Росію", - підкреслив блогер.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Новоросія" пожирає синів, але і Україна робить своїх громадян ворогами - журналіст з Донецька".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?