Тренер "Дніпра" зробив гучну заяву
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер "Дніпра" зробив гучну заяву

Тренер "Дніпра" зробив гучну заяву
Джерело:  Спорт-Експрес

Головний тренер футбольного клубу "Дніпро" Мирон Маркевич

заявив, що не бачить більше сенсу продовжувати роботу безкоштовно і подав у відставку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Спорт-експрес

.


"У середу на зборах оголосили, що клуб буде існувати, планується навіть виїзд команди на тренувальний збір за кордон. А ось якою буде команда - це вже інше питання... Тепер про майбутнє "Дніпра" доведеться думати не мені - я подаю у відставку. Про це заявив напередодні керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше безкоштовно. Ми живемо в цивілізованому світі, де зароблене чесною працею потрібно віддавати. А жити цілий рік в невіданні, втрачаючи одного футболіста за іншим - такого в іменитому клубі бути не повинно", - розповів Маркевич в інтерв'ю виданню.


Він також повідомив, що всі гравці основного складу роз'їхалися.


"Майже всі гравці роз'їхалися по інших країнах і клубах. Наскільки я зрозумів, прийшов час молодих футболістів і молодих тренерів", - сказав тренер.


Говорячи про свої подальші плани, Маркевич зазначив, що поки не визначився, як продовжить свою кар'єру.


"Поки у мене тайм-аут, займуся своєю футбольною школою в рідних Винниках. На цьому етапі нікуди не поспішаю, хоча запрошення у мене є. Але тепер до кожної пропозиції підходитиму виважено, щоб не опинитися в схожій ситуації. Якби рік тому мені хтось сказав, що таке буде, я б ні за що в житті не повірив. Це ні в які рамки не лізе: минулого року "Дніпро" був однією з кращих команд в Європі, а тепер перетворився на колектив фізкультури...", - сказав наставник "Дніпра".


Нагадаємо, раніше

Мирон Маркевич розповів, що керівництво "Дніпра" не платить йому і гравцям зарплату вже 11 місяців

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?