Відновлено один із найважливіших шляхів зв'язку з окупованим Донбасом
Категорія
Україна
Дата публікації

Відновлено один із найважливіших шляхів зв'язку з окупованим Донбасом

Відновлено один із найважливіших шляхів зв'язку з окупованим Донбасом
Джерело:  interfax.com.ua

Україна відновила вантажні залізничні перевезення через лінію розмежування на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».
Як заявили в «Укрзалізниці», вантажне залізничне сполучення з Донбасом відновлено з 25 червня 2016 року.
"З 1 червня по 24 червня діяла конвенція, яка забороняла вантажні перевезення з України на окуповану територію Донецької залізниці. З 25 червня перевезення відновлені", - йдеться в повідомленні.
Раніше глава департаменту енергохолдингу "ДТЕК Енерго" Дмитро Маляр заявляв про очікування на відновлення поставок антрацитного вугілля з окупованих районів Донбасу.
"Спочатку причиною зупинки поставок був страйк залізничників на тому боці - він припинився. При цьому в ході бойових дій було пошкоджено залізничну інфраструктуру, зараз вона відновлюється. Але ситуація змінюється щодня, тому складно сказати, коли саме відновляться поставки", - говорив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на окупованих районах Донбасу пройшли страйки залізничників, які заявили про небажання працювати на Україну, але вимагали від Києва виплатити їм зарплати.
Нагадаємо також, що раніше в мережі було опубліковано перехоплення переговорів ватажків двох банд з Луганщини, які "кришували" вивезення вугілля на продаж до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?