Суд заарештував рахунки колишнього українського міністра
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд заарештував рахунки колишнього українського міністра

Суд заарештував рахунки колишнього українського міністра

Печерський райсуд Києва наклав арешт на банківські рахунки і дорогоцінні метали в "Сбербанке России", що належать колишньому міністру освіти часів екс-президента Віктора Януковича- Дмитру Табачнику.
Таке рішення судді прийняли 22 червня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на реєстр судових рішень.
Загалом арешт був накладений на чотири банківських рахунки екс-міністра.
Як відомо, 23 жовтня 2015 року суд заарештував кошти Табачника на 12 рахунках в "Сбербанке России", а також на двох рахунках в "Приватбанку" і "Промінвестбанку". Згідно з останньою декларацією Дмитра Табачника за 2012 рік, на рахунках в банку у нього було 9,51 млн грн.
Крім того, того ж дня слідчий Генпрокуратури просив заарештувати квартиру, земельну ділянку площею 0,15 га та будинок площею 673 кв м в Козині, які 2 і 10 вересня 2015 року за дорученням екс-міністра його батько передарував його матері Аллі Табачник.
Суд першої інстанції відмовився заарештовувати це майно, проте 5 листопада апеляційний суд таки наклав арешт на нерухомість.
Кримінальне провадження щодо Дмитра Табачника було відкрито 9 вересня 2015 року з фактом заволодіння державним майном в особливо великих розмірах.
Як відомо, Дмитро Табачник був оголошений в розшук 19 червня 2015 року.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, журналісти з'ясували, де живуть чиновники-утікачі часів Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?