Полякова повеселила своїм троном із "Гри престолів": опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Полякова повеселила своїм троном із "Гри престолів": опубліковано фото

Полякова повеселила своїм троном із "Гри престолів": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Українська співачка і головна Суперблондинка країни Оля Полякова розважила соцмережі знімком свого унітазу з фольги, який оформлений у вигляді Залізного трону з популярного серіалу "Гра престолів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Відповідне фото артистка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі.


Своїм кумедним знімком Суперблондинка викликала сплеск коментарів:
"Як справжній "Залізний трон"))", "Царський туалет! Супер!", "Фантазія без кордонів", "Браво", "Залізний трон вже не той", "Ось це трон", - пишуть передплатники співачки.
А деякі користувачі помітили схожість унітазу з улюбленим головним убором Полякової - кокошником:
"Трон з кокошником", "на голову не одягнеш", - прокоментували фанати Олі.
Відзначимо, в серіалі "Гра престолів" Залізний трон - це трон королів Вестероса і символ верховної влади над Сім'ю Королівствами. Цей трон, що стоїть в тронному залі Червоного замку в Королівській Гавані, був викуваний за наказом Ейгона-завойовника з мечів переможених ворогів.
Нагадаємо, співачка Оля Полякова звинуватила свою колегу Ані Лорак в плагіаті. На її думку, Лорак вкрала її сценічний образ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?