Теракт у Стамбулі: один зі смертників виявився громадянином Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт у Стамбулі: один зі смертників виявився громадянином Росії

Теракт у Стамбулі: один зі смертників виявився громадянином Росії
Джерело:  Daily Sabah

Турецька поліція з'ясувала, що терористи-смертники, які влаштували атаку на аеропорт в Стамбулі, виявилися громадянами Росії, Узбекистану та Киргизстану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турецьке англомовне видання Daily Sabah.
«Як-то кажуть в поліцейських звітах, один з терористів смертників приїхав з російського Дагестану, а інші - з Узбекистану і Киргизстану», - йдеться в повідомленні.
Також стало відомо, що проведено серію рейдів в Стамбулі та Ізмірі, в результаті яких було затримано близько 20 підозрюваних, троє з них - іноземні громадяни.
Крім того, в мережі з'явився кадр, зроблений камерами відеоспостереження в аеропорту, на якому були зображені терористи-смертники.



Кадр з камер відеоспостереження
Як повідомляв ONLINE.UA, 28 червня на аеропорт імені Ататюрка в Стамбулі була здійснена терористична атака: в результаті серії вибухів зі стріляниною загинули 42 людини, ще 40 людей потрапили в реанімацію.
Серед жертв теракту виявилася одна українка, ще троє громадян України отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?